“Таблото” ни за дневен режим и домашни задължения

Преди време обещах да ви покажа “таблото” ни за дневен режим и домашни задължения, но покрай активната подготовка за връщането ми на работа, забравих. Та ето го и него. Реално таблото още не ни е нужно, но импровизирана секция за домашни задължения имаме още от както малката навърши годинка.

Предпочетох да си изработя магнитчета, които да използваме директно върху хладилника, тъй като не заема допълнително място, а малката обожава магнитите. За изработката, в копирно студио разпечатах на фолио картинки, които намерих безплатно в Интернет. Закупих си магнитно фолио (около 2лв лист А4) и залепих картинките върху него. Нарязах ги и готово. Отне 2-3 минути. Една вметка: така може да си направите и магнитчета със снимки или с тези безплатни карти😉.

Ето линкове към картинките:

На хладилника сутринта залепяме заедно нещата, които да направим през деня (домашни задължения и не само) и след като ги изпълним прибираме магнита.

Други идеи за как може да се направи такова табло вижте тук.

За изработката на такова табло може да използвате тези флаш карти “Дневен режим и домашни задължения”, които съм подготвила. Свалете ги безплатно от бутона под снимката.

Тези флаш карти са част от цяла серия карти, които предстои да кача в блога.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *