Празни опаковки

В неделната ми рубрика за ревюта споделям празните си опаковки от месец май.

🌿Пастата за зъби с алое вера на @foreverlivingbulgaria е продукт, който препоръчвам с две ръце. Без да преувеличавам, тя спаси венците ми през бременността, защото още в първите месеци започнаха да кървят и зъбите ми станаха свръхчувстителни. С ежедневна употреба за около 10тина дена с тази паста се възстановиха. Цената и е по-висока (по спомен около 15лв за опаковката от 130гр), но една опаковка стига за около година за един човек, тъй като се слага колкото грахче на четката. Недостатък е, че трябва да се поръча на дистрибутор, но пък има доста представители на марката.

💄 Подмладяващ балсам за устни със златни частици и уголемяващ ефект на марката @hristinacosmetics : балсамчето си взех през зимата от любопитство. Определено се усеща ефекта на уголемяването на устните като леко щипане, а самите устни леко изпръхват. От тази гледна точка е неподходящ за зимата 😊. Но пък плодовите им балсамчета в кутийки са страхотни за овлажняване и защита на устните през студените месеци и са натурални. плодов балсам за устни на @hristinacosmetics слагах и на малката.

🌹 нощен крем age control с розово масло на фирмата @biofresh.bg. Използвам го от както навърших 30 години и съм изключително доволна. Лек като структура, кремът се нанася изключително лесно и попива веднага. С приятен розов аромат, който бързо изчезва. Не омазнява кожата, оставя я приятно хидратирана. .

Този пост не е финансиран и иницииран от посочените марки и магазини и продуктите са закупени.

  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *