Идеи за подаръци на деца 6-7 години, които наистина биха ползвали

В този списък за подаръци на деца на 6-7 години, които наистина биха харесали и ползвали, събрах неща, които сме тествали с дъщеря ми (на 6г.). Та ето одобрените от нея подаръци:

Слушалки

Подарък, който препоръчвам с две ръце. Това е и един от подаръците, които много често правя и за рождени дни на приятелчета като ни поканят. Изключително практичен и се ползва дълго време. Подходящ е реално за деца още над 4 години. От детска гледна точка си е готино да може да си слушаш каквото ти искаш без да трябва да се съобразяваш с околните. Пътуванията са много по-забавни с аудио книжки (тук има списък с уникални безплатни канали за аудио детски книжки).

Много съм доволна от детските модели слушалки на марката PowerLocus. Най-новата им колекция PowerLocus Smurfs има всички екстри, които са необходими на един кандидат-ученик и ученик. Слушалките са сгъваеми, с вграден микрофон и звукоизолират добре. Имат ограничение на звука за защита на слуха. Колекцията PowerLocus Smurfs имат също режим за пътуване, който е на 94dB, за да се чува добре дори и в шумна кола. Слушалките могат да се използват в бежичен режим (хващат до около 10м), с кабел и Micro SD карта. Слушалките PowerLocus Smurfs може да намериш в магазините на Ozone, Technopolis и Ardes.bg.

Може да прочетеш подробното ревю на слушалките на дъщеря ми пак на същата фирма. След 1 година активна употреба, многократни изтървания, над хиляда пропътувани километра, продължават да са все така здрави и добре изглеждащи.

Настолни игри

Вкъщи настолните игри са любимо семейно занимание и винаги са посрещани с ентусиазъм. Идеални за събиране с приятелчета, за пикници, за плаж и за пътуване. В тази статия може да видиш какво играем с дъщеря ми, която е на 6г.

Абонамент за списание

Този подарък е нещо, което ще се хареса на децата любители на книжките със задачи и комиксите. В момента има много различни вариант според темите, които вълнуват детето. Предимство на този подарък е, че всъщност са много подаръци в един. Освен това той учи и на търпение, защото реално подаръкът пристига на части, т.е. броеве през определен интервал.

Творчески комплекти

Вкъщи сме на вълна диамантени гоблени и мъниста за гладене. Предлагат се много варианти – правене на бижута, работа с глина, плетене, филц, роботи, химия и др. Творческите комплекти не е необходимо всъщност да купуваме готови. Може да си направим такива сами и то много лесно. Например тук ще намериш лесна изпробвана рецепта за домашен слайм и може просто да сложиш продуктите в опаковка за подарък.

А какви подаръци на деца 6-7 години ти би препоръчала?

Продуктите от това ревю ми бяха предоставени безплатно от посочената фирма, за което много им благодаря! Изказаното мнение е лично мое и описва личния ми опит с продукта!Статията е написана в партньорство с бранда.

P.S. Благодаря за кадъра, използван като корица на статията.

  •  
  • 1
  •  
  •  
    1
    Share

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *