Детски комплект за почистване

Метлата и лопатката са част от нещата, които взехме на малката за празниците, за игра наужким, но очудващо добре се мете с тях 😂.
Комплектът взехме за 4лв от VegaToys (https://www.vegatoys.com) и включва и малък моп.
Този пост не е финансиран от споменатия магазин!

Функционалност: 5/5

Изключително съм впечатлена от изработката на този комплект, особено като се вземе под внимание цената му. Метлата и лопатката са си напълно действащи такива. Метлата е супер удобна за почистване под дивана – достатъчно дълга, за да се стигне назад и тясна, за да влезе ;). Лопатката не прилепва плътно до пода, което пречи да се събере дребен прах, но по-едрите боклуци се прибират без проблем. Мопът не е много подходящ за реално ползване, но за игра на ужким си е идеален. Той е с мека махаща се кърпа, която може да се изпере.

Здравина: 5/5

Както може да се досетите малката изследователка първо тества, как могат да бъдат разглобени. Играчките от дръжките на всички части се отделят лесно, но липсата им не пречи на използването на комплекта по предназначение.

Вече няколко пъти настъпихме метлата и учудващо още е здрава 😀 Пластмасата е еластична и се смачква, но като стиснете дръжката и тя връща формата си. Допълнително малката блъска усърдно всички части в пода, но това не им се отрази и са си цели, дори без пукнатини.

Оценката на малката: 5/5

Обожава го! Харесват го и приятелчетата ни момчета.

Недостатъци:

Има го само в розов цвят!

📆👶Подходящо за: 15м+


📌 Идеи за игра с играчката:

Метене с метла и лопатка

📚 Развива :
– координацията;
– силата на ръката;
– уменията за самообслужване.

  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *