Когато откриеш, че има сапун от кисело мляко…

Инстраграм напоследък ме изненадва изключително приятно с рекламите, които ми се появяват. Така съвсем случайно видях и поста за сапуните на @Yoghsoap . Трябва да си призная, че ги поръчах от чисто любопитство, защото никога преди дори не бях чувала, че може да се прави сапун от кисело мляко, и сега съм щастлива, че го направих.

Сапун лавандула

Обещанието на фирмата е, че сапунът е 100% естествен, богат на естествен, хидратиращ глицерин, без синтетични аромати, консерванти и изкуствени оцветители и без палмово масло. За хората, които могат да четат етикетите (аз, уви, не съм още от тях), сапунът съдържа Sodium Cocoate,Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate, Aqua/Yoghurt, Glycerin*, Parfum**, Rosehip powder, Citral***, Limonene***, Geraniol***, Linalool***

Реалността : повече от страхотен! Сапунът прави обилна пяна, което е голям плюс за мен като любител на балончетата :). Оставя изключително приятно усещане за чистота по кожата и усещане за лека влажност. Сапунът има впечатляващо наситен аромат, който се носи из банята, дори когато той само си в сапунерката, и се засилва, когато се намокри. В комбинация с изпаренията под дуща, наистина си действа като експресна ароматерапия. Тествах лавандула и кедрово дърво и двата имат страхотен аромат. Все още не мога да коментирам за колко време стига един сапун, защото моят е далеч от свършване.

Недостатък: Доставката излезе колкото и сапуна и се надявам фирмата да започне да ползва поне опцията пощенска пратка от офис до офис, с което цената на доставка да падне наполовина.

П.С. Снимката не е актуална 😉

Този пост не е финансиран или иницииран от марката и сапуните закупих със собствени средства.

  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *