покупки за бебето от Алиекспрес

Покупки за бебето от Алиекспрес

Ако ме следвате в социалните мрежи, сигурно сте забелязали, че активно пазарувам от Алиекспрес (Aliexpress) – китайският онлайн магазин. Харесва ми, че можем да намериш много неща, които не се предлагат у нас и такива, които се продават в България, но драстично по-ниски цени. При подготовката за бебето сега не поръчах много неща от Алиекспрес, защото си пазя нещата от дъщеря ми. Но ви споделям покупки за бебето, които активно използвах с първото ми дете и които определено си заслужават да се вземат:

Сгъваема подложка за повиване навън

Тази подложка за повиване поръчах с първото ми дете и се оказа една от най-добрите ми покупки за бебето. Използвах я по време на разходки, както и когато се налагаше в заведения. Предпазва количката от оцапване и позволява преповиване на полянки, пейки и т.н. Размерът й пасва и на дамска чанта, има избор на цветове и в нея има място и за един памперс. Пере се в пералнята. Единствен недостатък, който мога да отбележа е, че не е водоустойчива. Моята подложка поръчах от тук.

Несесер за мокри кърпички

Полезна покупка, ако имате навика да купувате големи пакети мокри кърпички или ползвате текстилни такива. Аз лично прехвърлям в него 10тина кърпички и така намалявам обема и теглото на багажа ни за разходка. Освен това благодарение на връвчицата си го закачам директно към дръжката на количката или на раницата и така са ми буквално под ръка. Такъв може да видите тук.

Одеало за снимки по месеци

Снимките по месеци са едни от най-сладките спомени. С първото ми дете си правех редовно като си играх да си правя различни подредби на стаята, за да я снимам. Тъй като сега подозирам, че времето ще ми е доста по-ограничено с двете деца, такова одеалци ми се стори сладка опция. Не е задължителна покупка. Поръчах го от тук , като тук също има много сладки опции и над 20 модела. Моето още не е пристигнало.

снимка Алиекспрес

Играчките и книжките за бебета, които съм поръчвала от там, може да разгледате тук.

  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a comment

Your email address will not be published.