покупки за бебето от Алиекспрес

Покупки за бебето от Алиекспрес, които си заслужават

Ако ме следвате в социалните мрежи, сигурно сте забелязали, че активно пазарувам от Алиекспрес (Aliexpress) – китайският онлайн магазин. Харесва ми, че можем да намериш много неща, които не се предлагат у нас и такива, които се продават в България, но драстично по-ниски цени. При подготовката за бебето сега не поръчах много неща от Алиекспрес, защото си пазя нещата от дъщеря ми. Но ви споделям покупки за бебето, които активно използвах с първото ми дете и които определено си заслужават да се вземат:

Силиконов кейс за залъгалка

Изпитвах голямо колебание дали този модел кутийки ще бъде удобна за носене на залъгалката, но бях приятно изненанада. Лека, супер удобна за носене и закачане на чантата и количката, лесна за почистване и добре прибираща залъгалката направо с клипса, тази силиконова топка си е направо задължителна покупка. Поръчах я от тук.

Сгъваема подложка за повиване навън

Тази подложка за повиване поръчах с първото ми дете и се оказа една от най-добрите ми покупки за бебето. Използвах я по време на разходки, както и когато се налагаше в заведения. Предпазва количката от оцапване и позволява преповиване на полянки, пейки и т.н. Размерът й пасва и на дамска чанта, има избор на цветове и в нея има място и за един памперс. Пере се в пералнята. Единствен недостатък, който мога да отбележа е, че не е водоустойчива. Моята подложка поръчах от тук.

Гризалки и дрънкалки

Тъй като дъщеря като беше бебе ми не хареса гризалките, които имахме, така и не ги задържах. Та сега наново поръчах различни видове. Избрах дървени, защото ми се струват стабилни и освен това след това мисля да ги използвам за други игри. Много съм доволна от получените. Ето какви са:

Поръчах я от тук за около 1,5лв
Тази ми е любима, защото веднага влиза и към музикалните инструменти. Поръчах я от тук за около 3лв
Поръчах си и силиконови мъниста, подходящи за дъвкане за бижута. Взех ги от тук 50бр за около 5лв

Несесер за мокри кърпички

Полезна покупка, ако имате навика да купувате големи пакети мокри кърпички или ползвате текстилни такива. Аз лично прехвърлям в него 10тина кърпички и така намалявам обема и теглото на багажа ни за разходка. Освен това благодарение на връвчицата си го закачам директно към дръжката на количката или на раницата и така са ми буквално под ръка. Такъв може да видите тук.

Одеало за снимки по месеци

Снимките по месеци са едни от най-сладките спомени. С първото ми дете си правех редовно като си играх да си правя различни подредби на стаята, за да я снимам. Тъй като сега подозирам, че времето ще ми е доста по-ограничено с двете деца, такова одеалци ми се стори сладка опция. Не е задължителна покупка. Поръчах го от тук , като тук също има много сладки опции и над 20 модела.

Играчките и книжките за бебета, които съм поръчвала от там, може да разгледате тук.

  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *