Лов на пъзели

Една страхотна игра за изразходване на енергия и разнообразявяне на вида движение из къщи. Как се играе? Разпръскваме парчетата на пъзела на видни места из къщата, като обаче, за да може да ги вземе детето да се налага да направи усилие – да подскочи, да пропълзи под нещо, да си придърпа стол, на който да се качи. Ако имате повече от едно дете може дори да им направите състезание. Детето трябва да събере парчета и да сглоби пъзела.
Ние играем с красивия дървен пъзел “Над и под” В джунглата на фирма Educo от Znaiko.bg Изключително добре изработен, с ярки цветове и шарена картина, пъзелът определено си заслужава да стане част от колекцията на всички малки любители на този тип игра. Пъзелът е подходящ за деца 3+ ( макар на опаковката му да пише 4+ 😄). Дъщеря ми, която е фен на пъзелите, се справя без помощ с него и определено го харесва много. Картината на пъзела позволява да се упражняват, освен логическите умения при сглобяването му, броенето на предмети, наблюдателността чрез търсене на конкретен елемент, както и кой къде живее. В същата серия има още В гората и В морето.
А сега пъзелът и други образователни играчки нa фирмата Educo са с до 30% отстъпка на сайта на Znaiko.bg

С код 1minmama получавате 10% отстъпка от цената на всички образователни играчки на сайта Znaiko.bg


Този пост не е финансиран или иницииран от посочените марки и магазини. Пъзелът ни е представен безплатно от Znaiko.bg, но изказаното мнение си е лично мое.

  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *