Играчки от Aliexpress, които си заслужава да купите (за 3-4 годишно дете)

Коледният шопинг тази година започна по-рано от обичайното, защото този път харесах чудесни неща на повече от изгодни цени от китайския сайт Aliexpress и не се стърпях да дочакам разпродажбата на 11/11 за част от тях. Ето какво ще намери под елхата на празника дъщеря ми (3г)

Магнитен конструктор

Една от любимите занимавки на дъщеря ми от година насам (от както беше около 2год и 6м). В началото се забавляваше да ги залепя по хладилника и да си образува фигурки, постепенно започна сама да си измисля триизмерни форми, а сега строи от конструктура къщички за играчките във всевъзможни форми.

Тази година й поръчах този допълнителен комплект с 50 броя по-дребни фигури на цена от около 25 лева от този търговец. Пристигна за около месец.

Миналата година поръчах такива големи форми за начална игра. Също страхотно качество и супер силни магнити.

Могат да се закупят и от България този вид конструктори, но това, което не ми харесва в предлаганите комплекти, че освен, че са с по-висока цена, не можеш ти да избираш частите в тях.

Магнитна дъска за рисуване с топчета

Ние вече постепенно се подготвяме за писане и започнах търсенето на забавни игри за допълнително подобряване на прецизността на ръката. Така попаднах на тази много забавна дъска за рисуване. Дъската представлява борд с много дупки, в които има метални топчета. С помощта на писалка с магнит, детето изважда топчетата на повърхността на дъската и така образува рисунка. Изключително полезна за развиване на търпението. Идеална е и за път.

Магнитната дъска за рисуване с топчета закупих от този търговец, като имат и малък и голям размер.

В България също може да се се намери. За по-големите деца Знайко.бг предлагат интересен пакет на фирмата Educo, който освен 2 броя такива дъски включва карти със задачи за пресъздаване на модели и кутия за съхранение. Може да го видите тук, а с код 1minmama получавате 10% отстъпка от своите покупки на znaiko.bg . А единична такава се продава на Учител.bg и може да я видите тук.

Играчки за по-малките (0 – 2 години), които съм поръчвала от Алиекспрес може да видите тук.

А във видеото може да видите реално получените играчки:

  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *