365 идеи за деца, родители и учители

В последни есенни игри се вихри вкъщи дъщеря ми, докато аз се чудя как едновременно да водя дистанционните лекции и да наглеждам детето без никоя от страните да загуби от това.

Напоследък работните задачи, естествено вече всички пренесени вкъщи, ми идват малко в повече и дори ошлайфаното ми приоритизиране боксува. Ако и вие сте така, изпращам виртуална прегръдка! И не, това не е оплакване, знам, че е само период и ще отмине и просто всеки път избирам за най-важно здравето и спокойствието на семейството. Всичко друго може да почака!

Та в този натоварен период използвам всички жокери, които имам, за да си облекча живота 🙂 Един такъв неочаквано сам ме намери преди месец. Тогава получих календара “365 идеи за деца, родители и учители” на Има време и благодаря изключително много на неговата авторка Златина Георгиева за изненадата.

Какво му е специалното на тази календар сигурно се чудите – той е буквално целогодишна програма за детско забавление с идея за всеки един ден от годината! Правилно виждате, с него не се налага вие да търсите идеите, просто ги прочитате от датата. А за допълнително улеснение на пощата ви пристига два пъти в месеца и електронно съобщение с подробна информация, видеа, снимки и ресурси към предизвикателствата.

Авторката на календара, която е учител, а и майка, го представя като подходящ за деца от 6 до 11 години, но честно казано 3-годишната ми дъщеря се справя и одобрява много от предложените идеи 😃 Но все пак част от тях наистина са за деца в училищна възраст. Детайли за задачите, за да прецените дали ще паснат и на вашето дете, вижте на сайта на https://www.imavreme.bg/

А удоволствието да не се налага да мислите забавлението за детето, струва по-малко от едно кафе на месец и пристига с безплатна доставка до офис на Спиди, а с код 1minmama може да получите и 10% отстъпка от покупката от https://www.imavreme.bg/.

Та ако се чудите с какво да зарадвате за празниците приятелите с деца или учителите на вашите деца, подарете им време за тях, като им подарите календара “365 идеи за деца, родители и учители”.

П.С. За малко да забравя да споделя, че на снимката всъщност правим печати с есенни листа – една от идеите за месец Ноември в календара.

  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *