3 трика как пестя при покупките на коледните подаръци

🎁 купувам на промоция – обикновено харесвам повечко играчки за дъщеря си около рождения й ден през юни и така си имам предварително списък за пазаруване. Когато видя някоя играчка от списъка на промоция, направо я вземам и скривам. Освен това, когато има големи промоции купувам и подаръците за приятелчетата ни за празниците. Както и ако има предстоящи рождени дни в близките месеци.

🎁използвам кодове за отстъпка. Кодовете намирам от хора, които следя. Ето някои:

🎁 използвам кеш-бек – От скоро се регистрирах и в сайт за кеш-бек. Идеята на сайта е преди да пазаруваш онлайн в даден магазин си влизаш в кеш-бек профила, кликваш на линка на магазина през сайта и след като поръчката е приключена, получаваш в своя виртуален портфейл обратно процент от изхарчената сума. След това може да си изтеглиш парите като ти ги пращат в банковата сметка. Аз още не съм теглила, за да мога да кажа със сигурност колко е ефективно. Аз използвам сайта – https://www.onlinepromo.bg/

Ще се радвам да споделите вашите трикове и други промо кодове, които знаете в коментар да си помогнем да спестим взаимно.

Ето и трикове споделени ми в социалните мрежи:

  • На сайта на Хеликон има отстъпки за онлайн поръчки между 10 и 20% в зависимост от сумата на поръчката (благодаря на book_for_everyday, че сподели);
  • Абонатите на Виваком могат да вземат членска карта, която дава 10% отстъпка на всички артикули в книжарници Ciela (благодаря на book_for_everyday, че сподели).
  • с код DK19 има 10% отстъпка от https://www.ozone.bg/ (благодаря на Гергана Горанова, че сподели)

А снимката е от 2018, когато дъщеря ми си хареса много коледната украса на Икея

  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *