Как да си направим стенен календар със снимки сами

В края на годината е време за календарите за новата година. Те освен за вкъщи са чуден подарък за бабите и дядовците. Да си направим календар със снимки сами е лесно и бързо и спестява много пари. Затова ви предлагам цели 3 идеи как да си го изработим без усилия.

Вариант 1: С готова основа

В копирните студиа се предлагат готови основи за кадендари с едно и три тела. Може да се избира между различни цветове. Купуваме си колкото броя ни трябват. Измерваме ширината и по размера оразмеряваме една снимка. Разпечатваме снимката на картон. Залепяме я със здраво двойнозалепящо тиксо към основата и готово.

Вариант 2 : Детски календар с анимационни картинки

Избираме снимка за календара и я обработваме, ако искаме. Добре е да изберем снимка с високо качество, за излезе добре при разпечатване.

Влизаме на този сайт Избираме дизайна, който искаме и поставяме снимката от Add photo. Избираме от меню Calendar годината и даваме Ок. Преподреждаме квадратчета както решим. Сваляме си файла и готово.

Видео как да си направиш календар със снимка и анимационни герои виж тук:

Вариант 3: Календар с 12 листа с различни снимки

На този линк може да намерите готов дизайн за календар със снимки с 12 листа. В този шаблон остава само да се добавят снимките като цъкнете на рамките. В Canva може да намерите и други дизайни, в които може лесно да се добавят снимки или елементи. За тази опция се изисква да си направите акаунт, който е напълно безплатен.

А преди да изхвърлите старите календари, тук има няколко идеи как могат да се използват за занимацията за децата.

  •  
  • 2
  •  
  •  
    2
    Shares

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *